Denizli Platformu Basın Bülteni - MİLLİ İRADEDEN ÖDÜN YOK

MİLLİ İRADEDEN ÖDÜN YOK

Vatan hainleri bir kez daha işbaşındaydı ve ülkemizin birliğini sekteye uğratmak için tuzak kurmaktan geri durmadılar. Neyse ki güzel ülkemiz, kara bir gecenin aydınlık sabahına uyandı.

Karanlık emelleri olanlar bir kez daha ve inanıyoruz ki son defa derslerini aldılar.

Olaylara soğuk kanlılıkla müdahele eden kahraman polislerimize ve bozgunculara karşı durarak tarafını milletten yana belirleyen şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına müteşekkiriz. Bunun yanında cesaretle hainlerin karşısında durmaktan çekinmeyen ve tepkisini ortaya koyan aziz milletimiz bir kez daha gerektiğinde neler yapabileceğini göstermiştir. Canı pahasına silahların tankların önünde durmakta bir an bile tereddüt etmemiştir.

Burada altı çizilmesi gereken şudur ki, topyekun mücadelenin temelinde Hepimizin inandığı Cumhuriyet ve Demokrasi vardır. Türkiye bu olgulara bağlılığından dolayı bu hadsiz kalkışmaya tüm kesimleri ile istisnasız tepki göstermiştir.

Diğer taraftan yaşananlar göstermiştir ki artık Türkiye'de tek ses vardır; O da milli iradeden yükselen sestir. Başka yollara tevessül edenlerin akıbeti milletin tokadını yemekten başkası değildir. Türkiye'de iktidarlar halkın seçimi ile gelir ve değilecekse de yine halk iradesi ile değişir.

Gururluyuz... Çünkü Vatanımızın tamamında olduğu gibi, Denizlililer de üzerine düşeni yaptı ve bozgunculara karşı durdu. Geçmişte Müftü Ahmet Hulusi Efendi önderliğinde gösterdiği sorumluluğun bir benzerini 15 Temmuz gecesinde Delikliçınar Meydanında gösterdi. İradesine ve bağımsızlığına sahip çıkan şehrimiz, tarihine altın bir sayfa daha eklemiştir.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu acı hadisenin, milletimizin birlik ve beraberliğini güçlendireceğinden ve demokrasimizi perçinleyeceğinden eminiz.

Şunu herkes bilmelidir ki, geçmişte ödenen bedeller boşuna ödenmemiştir. Türkiye artık Milli iradeden ne pahasına olursa olsun ödün vermeyecektir. Türlü hesaplar peşinde olanlar ise kendi çukurlarında boğulacaktır.

Saygılarımızla,

Denizli Platformu Dönem Sözcüsü